Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Het contact ontstond onlangs tijdens een bijeenkomst, georganiseerd door de voetbalclub en de KNVB. Voor de avond was Corbeek op zoek naar een inspirerende ruimte. Zijn oog viel op het Airborne Museum. “Een prachtige ruimte om de aanwezigen te prikkelen”, vertelt hij. “Het museum vertelt vanuit verschillende perspectieven het verhaal van de Slag om Arnhem. Een slag die nog ieder jaar herdacht wordt."

De avond leverde niet alleen inspiratie, maar ook een concreet voornemen tot samenwerking op.  De voetbalclub was op zoek naar een shirtsponsor voor de jeugd, terwijl het museum wel oren had naar extra zichtbaarheid onder de jeugd in de regio.

En zo werd het museum shirtsponsor van OVC. Een opvallende combinatie, maar voorzitter Corbeek is er maar wat blij mee. “We willen een bewustzijn creëren dat je het samen moet doen. Dan kom je veel verder, zeker in deze tijd.”

Wil je precies weten hoe de samenwerking tussen de twee partijen vorm kreeg? Lees dan het gehele artikel op verenigingsplatform KNVB Assist. Of lees hier op Sport.nl/Voorclubs over hoe sport en cultuur elkaar optimaal kunnen versterken.

  • Datum: 26-10-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Samenwerking De kracht van de combinatie sport en cultuur

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook