Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Een World Café is bedoeld om een levendige dialoog op gang te brengen. In kleine groepen van vier tot zes mensen worden onder begeleiding van een host verschillende stellingen behandeld. TC Gilze organiseerde het World Café vorig jaar in de eigen clubkantine, als vervanger van de jaarlijkse ledenvergadering. Aan het einde van de avond had de vereniging volop ideeën. Een paar dagen later belegde een select groepje van tien leden een vervolgavond en maakte een overzicht van de beste en meest haalbare ideeën. Na bespreking met het bestuur is daaruit het meerjarenplan ontstaan.

All-in abonnement

Een van de pijlers in het nieuwe beleidsplan is het ontwikkelen van samenwerkingen met de omliggende sportverenigingen in het dorp. “Uiteindelijk hopen we de jeugd een all-in abonnement te kunnen aanbieden, waarmee ze tal van sporten voor één vaste prijs kan bedrijven”, vertelt voorzitter Frank Huismans. “Dat is ook een van de redenen waarom we een padelbaan hebben laten aanleggen op ons nieuwe terrein. Deze sport wordt steeds hipper onder jongeren en zij mogen nu met hun tennisabonnement óók padel spelen. Een extra dienst voor hetzelfde bedrag dus. Het zijn allemaal kleine beetjes die helpen om nieuwe leden te werven en onze huidige leden te behouden.”

Lees het hele artikel op centrecourt.nl.

  • Datum: 06-01-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Bestuurlijke vernieuwing Tips en advies

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook