Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Bij Rotterdam Atletiek wil men graag zo veel mogelijk kinderen met atletiek laten kennismaken. En dus ook kinderen met een beperking de ervaring van rennen laten beleven. Dat doen ze met behulp van een Racerunner, een hulploopmiddel voor kinderen die in een rolstoel zitten. Nathan Rutjes krijg les op zo’n racerunner en  mag op een doorweekte atletiekbaan een waaieroefening doen.

Bekijk het filmpje en zie hoeveel plezier het oplevert, hoe deze club erin geslaagd is met dit initiatief het verschil te maken en hoeveel waardering het de club oplevert. Zowel van de eigen leden, van de omgeving en van de stad. En dat levert weer mooie promotie op!

 

  • Datum: 18-05-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving en –behoud Ledenwerving De 6 van Aangepast Sporten

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook