Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

In het onderstaande filmpje dat deze week op de website van Omroep Brabant verscheen, blijkt dat Bladella de afgelopen tijd op een heel positieve manier een behoorlijk aantal gepensioneerden op de been heeft gekregen voor vrijwilligerswerk. De sleutel tot dit succes? Goed kijken welke taken er zijn en mensen vooral persoonlijk benaderen. Dat laatste werkt bij de werving van vrijwilligers vrijwel altijd beter dan een algemene oproep.

De groeiende groep gepensioneerden is tevens een lichtend voorbeeld van hoe een positieve benadering en besef dat je met zijn allen samen verantwoordelijk bent voor een veilige, goede sfeer en optimaal sportplezier, tot een mooie dingen kan leiden. Na de hoogoplopende discussie van maanden geleden staat dat sportplezier weer centraal bij Bladella. Het is tevens het bewijs dat mensen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden allemaal op hun eigen manier als vrijwilliger hun steentje kunnen bijdragen op de club. Sportplezier.nl erkent het belang van vrijwillige inzet onder het motto: ‘Sportplezier maken we samen!’.

  • Datum: 22-05-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Vrijwilligers en personeel Vrijwilligers Bestuur & organisatie Tips en advies

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook