Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Nathan Rutjes laat zich bij Abdel-Kwan in de wijk Feyenoord rondleiden door Adil Belkadi, die zijn zinnen heeft gezet op Olympisch goud in Tokio in 2020. Maar ook hoofdtrainer Abdessamia Maghnouj komt aan het woord. Hij legt uit waarom de maatschappelijke rol van de club zo groot is. Abdel-Kwan is voor de jeugd als het ware de verbinding tussen de straat en de opvoeding thuis.

Veilige plek

Adil wil de top bereiken in taekwondo, maar op de club werkt hij ook hard aan zijn huiswerk, zodat hij eveneens iets kan bereiken in de economie. Dat wil hij graag. En bij Abdel-Kwan is alle tijd en ruimte én aandacht voor onderwijs. Daarnaast biedt deze typische open club in het Rotterdamse Feyenoord ook een plek voor mensen meteen beperking, vrouwen die zich willen ontwikkelen, ouders die steun kunnen gebruiken bij de opvoeding van hun kinderen en meer. Het is niet alleen een gezonde en sportieve, maar ook een veilige plek in Rotterdam. Bekijk het filmpje en zie zelf hoe Abdel-Kwan werkt!  • Datum: 18-07-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Samenwerking Open Club Praktijkvoorbeelden

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook