Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Pruiksma ontving de prijs vanwege de manier waarop hij in de aandachtswijken in Sneek kinderen en jongeren bereikte en motiveerde. Niet alleen om te sporten en te bewegen, maar ook om zelf een actieve rol te spelen in de wijk als vrijwilliger. Pruiksma: “Samenwerking is altijd de basis, dat is het allerbelangrijkste. En dan zijn de Nationale Sportweek en de AH Sportactie een prachtige kapstok om héél veel activiteiten aan op te hangen!”

Kennismaken

Tijdens de Nationale Sportweek worden er in alle gemeenten van Nederland activiteiten georganiseerd.  Soms ligt het initiatief bij de gemeenten en buurtsportcoaches, soms ook bij sportclubs of andere aanbieders. Pruiksma: “Zulke momenten bieden zoveel kansen.  Want er is op dan veel aandacht voor sport en bewegen en kun je mensen bereiken die je normaal gesproken niet zo makkelijk bereikt.” De AH Sportactie, die van 4 tot en met 24 september loopt, biedt kansen om mensen met sport te laten kennismaken.

Hetzelfde doel

Pruiksma ziet voor buurtsportcoaches het belang van het evenement vooral in het goede contact met de lokale sportclubs. “Het is altijd mooi om op deze momenten weer even de banden aan te halen met de clubs. Dit soort activiteiten laten zien dat we allemaal bezig zijn met hetzelfde doel: vanuit de gemeente willen we zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen en de clubs willen graag nieuwe leden.”

Een oproep aan alle buurtsportcoaches: grijp deze kans en organiseer erop los!

  • Datum: 27-07-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving en –behoud Ledenwerving AH Sportactie Nationale Sportweek Vrijwilligers en personeel Personeel

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook