Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

“Hiawatha Actief organiseert uitjes voor bedrijven en particulieren. Hun activiteiten zijn vooral seizoensgebonden en dat geldt natuurlijk ook voor ons. Dus dat is perfect”, aldus Jan van Leur, voorzitter van Stokvisdennen. Het outdoorbedrijf maakt al voor het dertiende seizoen gebruik van de accommodatie van Stokvisdennen.

“Wij hebben op onze accommodatie een mooi clubhuis staan. We gebruiken het voor de opslag van materialen en als kantine. Daarnaast organiseren we ook vergaderingen in het gebouw. We hebben ook een zolder waar beide bedrijven een ruimte hebben om materialen op te bergen. Eigenlijk maakt Hiawatha Actief op dezelfde manier gebruik van het clubgebouw als wij doen.”

Elkaar ondersteunen

Hiawatha Actief organiseert diverse activiteiten in het park bij de ijsbaan. Het outdoorbedrijf gebruikt het clubgebouw als start- en eindpunt van de activiteiten en als horecagelegenheid voor een drankje bij ontvangst of barbecue na afloop.

Van Leur is prima te spreken over de samenwerking. “Hiawatha Actief had de wens het clubgebouw uit te bouwen met een veranda. Daar stonden wij wel voor open. Zij hebben de bouw van de veranda gerealiseerd, wat de uitstraling van het clubgebouw en de ijsbaan heeft verbeterd. Dat symboliseert wel de goede samenwerking tussen beide partijen.”

In ruil voor een financiële bijdrage huurt Hiawatha Actief de accommodatie van de ijsclub in de maanden dat er niet geschaatst kan worden. “De financiële inkomsten zijn uiteraard zeer welkom”, zegt Van Leur. “Maar we willen ook graag lokale ondernemers helpen en het is zonde om onze accommodatie maar zes maanden per jaar te gebruiken. Op deze manier ondersteunen we elkaar.”

Meer goede voorbeelden van samenwerking en accommodatiegebruik vind je hier.

  • Datum: 12-07-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Accommodatie Samenwerking

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook