Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

“Wij hebben ons meteen aan de hele actie verbonden, omdat we de doelstelling volledig onderschrijven”, zegt Evelien van Doorn, communicatiemanager bij The Bootcamp Club. “Heel Nederland aan het sporten krijgen, daar willen we heel graag aan bijdragen.”

Lokaal verbinden

De structuur van de organisatie sluit perfect aan bij de AH Sportactie. Van Doorn: “We zijn dan wel groot, met onze 85.000 leden, maar we vinden het lokaal verbinden, het sociale netwerk, ontzettend belangrijk. En we denken dat we een ideale aanvulling kunnen bieden op het aanbod van de sportclubs die deelnemen aan de AH Sportactie.” En dat willen ze ook de komende jaren verder uitwerken samen met NOC*NSF en Albert Heijn.

AH-winkels

Ook de mensen die bij Albert Heijn werken, worden meegenomen in de actie. Van Doorn: “Zo organiseren we momenteel billen-/buik-/bonus bootcamps voor het winkelpersoneel van de AH winkels. En volgende week zijn de medewerkers van het Ahold-kantoor aan de beurt. Activatie zowel binnen als buiten de winkel! ” Iedereen kan meedoen! Want er zijn trainingen op talrijke niveaus. Ga het eens proberen!

Boekingssysteem

De outdoor organisatie heeft zelf een geavanceerd online boekingssysteem, te gebruiken via desktop en app. “Voor onze deelnemers is het zo laagdrempelig en eenvoudig om met veel variatie bij ons te kunnen inschrijven voor trainingen. Om nu mee te doen aan de actie was het voor ons daarom een voorwaarde, dat het AH Sportactie-systeem gekoppeld wordt aan ons boekingssysteem. En dat is gelukt!” Deze koppeling merken de sporters overigens niet, die melden zich gewoon aan via de AH Sportactie en zij komen daarmee ook niet blijvend met hun gegevens in het systeem van The Bootcamp Club terecht.

 

  • Datum: 29-07-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving en –behoud Ledenwerving AH Sportactie

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook