Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

In het kader van de Nationale Sportweek 2017 kondigde de hippische sportbond en de FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) al vroeg aan dat zaterdag 16 september landelijk tot Open Manegedag werd uitgeroepen.

En met de oproep om je als club aan te melden bij de AH Sportactie en daar je activiteiten aan te bieden, kon men ook prima uit de voeten. Wim en Linda van Bergenhenegouwen van het Ruitersportcentrum vertellen vol enthousiasme: "Die AH Sportactie was een prachtige mogelijkheid om mensen een keertje hiernaartoe te krijgen, waar je normaal gesproken niet zo snel mee in contact komt!"

Aangeklede stand

Dus heeft men contact gezocht met een aantal Albert Heijn winkels in de omgeving. Daar werd net zo enthousiast op gereageerd. Afhankelijk van de ruimte in de winkel werden er afspraken gemaakt. Wat dat oplevert, kun je zien op de foto´s: een prachtige reclame voor de ruitersport! Er hingen schitterende posters en er was een compleet aangeklede stand.

Pakketten en posters

RSC Schimmelkroft heeft voor allerlei doelgroepen pakketten samengesteld, want iedereen kan er terecht om te genieten van de sport. Bij  zo´n club, daar wil je toch bij horen?

  • Datum: 16-09-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving en –behoud Ledenwerving AH Sportactie Nationale Sportweek

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook