Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Het resultaat: rennende jeugdspelers door de gangpaden, een scrum tegen een stapel bierkratten, een vliegende bal over het vleesschap en een nietsvermoedende AH-medewerker die voor de kaasafdeling onderuit wordt gehaald. Een originele manier om de AH Sportactie én Rugby Club The Big Stones te promoten.

Korte lijntjes

Wie ondernemer Abe Brouwer van Albert Heijn in het Drentse dorpje Havelte kent, zal niet verbaasd zijn dat hij zijn winkel openstelt voor sportieve activiteiten. Brouwer is zeer actief op het gebied van sport in Havelte en omgeving. Hij sponsort diverse sportclubs en is hoofdsponsor van de plaatselijke Rugby Club The Big Stones. Als in Havelte of directe omgeving de naam Abe valt, weet iedereen dat het om Abe Brouwer van Albert Heijn in Havelte gaat. “Dat is natuurlijk hartstikke mooi.”

 

Het idee voor het filmpje kwam van bedrijfsleider Jeroen Schakelaar, vertelt Brouwer. “Omdat we hoofdsponsor zijn van The Big Stones zijn de lijntjes kort en konden we dit idee snel uitvoeren. Op de opname-avond hadden we allemaal jeugd en twee begeleiders op bezoek. Ook stonden er veel ouders te kijken, hartstikke leuk!”

Sporthart

Abe Brouwer is blij met de AH Sportactie. Met zijn sporthart zegt hij: “Wat mij betreft zouden dit soort sportieve acties nog wel vaker mogen. Het mooie van deze actie is dat je er lokaal iets mee kunt. Het filmpje op onze Facebook-site wordt ontzettend goed bekeken. Kinderen willen het laten zien aan hun ouders en opa’s en oma’s.  Jeroen heeft het filmpje ontzettend leuk in elkaar gezet!”     

AH Sportactie

Met de AH Sportactie spaar je voor zegels, waarmee je tot 3 december vijf keer gratis kunt sporten. Allemaal om heel Nederland in beweging te krijgen en iedereen de sport te laten vinden die bij hem of haar past!

 

 

  • Datum: 12-09-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving en –behoud Ledenwerving AH Sportactie Nationale Sportweek

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook