Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Onder meer door promotie op het bord van de plaatselijke Albert Heijn hoopt De Vroom dat de aanmeldingen op gang komen. Op trainingsdagen worden er banen vrijgemaakt voor mensen die eens aan het zwemmen willen ruiken. Voor het zwemmen is dat op woensdag en vrijdag, voor waterpolo op dinsdag en donderdag. “Wij zorgen voor een brilletje!”

Zwemmen in het Randmeer

Triton, een club van zo’n 200 leden, is groeiende, vertelt  de voorzitter. “Vorig jaar zijn we met waterpolo met Heren 1 en Heren 3 kampioen geworden. Dat trekt polospelers uit de omgeving aan die bij ons op een hoger niveau willen spelen. Ook wedstrijdzwemmen is populair. Het is een sport die weinig blessures oplevert. En dan hebben we nog het langeafstandzwemmen.  Bij ons kun je mee gaan zwemmen in het Randmeer. Deze tak van sport is heel erg in! Dat is begonnen met de olympische medaille van Maarten van der Weijden.”  

Nieuwe aanwas

Bij Triton is het enthousiasme over de AH Sportactie en Nationale  Sportweek groot. “Het is een perfecte mogelijkheid om veel mensen die niet sporten te bereiken en hen bij de sport te betrekken. We hebben al vaker meegedaan. Natuurlijk hopen we op een nieuwe aanwas van leden. Zeker bij onze poloclub kunnen we goed nieuwe jeugd gebruiken. Meisjes zullen misschien niet zo snel denken: ik ga op waterpolo, maar polo is ook echt een leuke sport voor vrouwen.”

Familiesport

Volgens De Vroom is zwemmen een echte familiesport. “Veel ouders van kinderen die zwemmen, hebben ook gezwommen. Je ziet snel of kinderen aanleg hebben, maar ze moeten het vooral leuk hebben. Kom in de Nationale Sportweek of als je de spaarkaart van Albert Heijn vol hebt maar eens in ons mooie zwembad kijken!”

  • Datum: 06-09-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving en –behoud Ledenwerving AH Sportactie Jeugd Nationale Sportweek

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook