Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Een groot voetbaltalent was hij niet maar je kon altijd een beroep op hem doen. Kort voor zijn overlijden heeft hij in zijn testament laten opnemen dat zijn nalatenschap ten goede zou komen aan de jeugd van vv Bunnik '73. Na zijn overlijden in juni 2010 is de Hans van Dijk Stichting opgericht.

Deze stichting beheert zijn nalatenschap. Vanuit de club kan men een verzoek doen voor ondersteuning van activiteiten ten behoeve van de jeugd. Het bestuur heeft in overleg met het stichtingsbestuur besloten dat er een blijvende herinnering op het sportcomplex moest komen aan Hans. Resultaat is het pannaveld met zijn naam. In december 2012 is het veldje geopend en sindsdien is de jeugd erop veelvuldig aan het voetballen.

Herinneringen koesteren

Bunnik '73 is uiteraard zeer ingenomen met dit initiatief en koestert met het 'Hans van Dijk veldje' de herinnering aan het helaas te vroeg overleden lid.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van giften en nalatenschappen, klik dan hier. Voor meer goede voorbeelden daarvan, klik hier.

  • Datum: 19-12-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Accommodatie Accommodatie

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook