Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De laagdrempeligheid die de club al heeft sluit goed aan bij de AH Sportactie. Dit is ook één van de redenen waarom de club heeft besloten mee te doen. Daarnaast ligt de club wat achteraf, het naar buiten treden en je club openstellen is daarom belangrijk. Vorig jaar hebben ze voor het eerst mee gedaan en de actie is heel goed uitgepakt voor de club: “We hebben het als heel druk ervaren, maar wel als heel fijn. Er zijn ontzettend veel leuke mensen gekomen en iedereen was enthousiast. We hebben dagelijks wel 30 mensen mogen verwelkomen." Bij de vraag wat ze mooi aan de AH Sportactie vonden gaf Lorraine aan: “Er zijn nog veel mensen die over de streep moeten worden getrokken om naar een sportschool te gaan, wij hebben een aantal van die mensen nu als lid en dat is heel mooi." 

De club heeft veel tijd in de actie gestoken. Voorafgaand namen ze contact op met de mensen. Bij binnenkomst kregen ze een rondleiding en vervolgens mochten ze gebruik maken van alle faciliteiten. Het personeel van David Lloyd probeert hun passie voor sport over te brengen op zowel de oude als de nieuwe leden: “Wij vinden het belangrijk dat iedereen hetzelfde behandeld wordt! Of je nu van de actie bent of niet: iedereen is even belangrijk." Bij de vraag of ze volgend jaar weer meedoen met de actie was er maar één kort antwoord: “Ja zeker!”.

  • Datum: 01-03-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving en –behoud Ledenwerving AH Sportactie

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook