Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

 alt=

Drie op een rij

Monkey Moves heeft in de pilot van 2016 al meegedraaid met de AH Sportactie en ook in 2017 waren ze van de partij. In september 2018 doen ze voor het derde jaar mee en zijn erg enthousiast over de actie: "ons doel is natuurlijk om zoveel mogelijk kinderen in heel Nederland in beweging te krijgen. Bij Monkey Moves creëren wij plezier in de start van een leven lang gezond leven. Dit is in essentie ook het doel van de AH Sportactie." Bart heeft de AH Sportactie de voorgaande jaren als zeer prettig ervaren: "de AH Sportactie is een super leuk initiatief. De actie zet veel Nederlanders in beweging en dat is onwijs belangrijk. Ook biedt de actie jou de mogelijkheid om meer sporters in beweging te krijgen middels jouw lessen en dat is een unieke kans!" Monkey Moves was zelfs één van de meest geboekte activiteiten en de club werd ook heel hoog beoordeeld: "het meest trots waren wij natuurlijk wel op de geweldige beoordelingen die wij kregen van de sporters, dat gaf ons weer een boost. Ook de naamsbekendheid die de club kreeg door de actie was overweldigend."

Monkey Moves heeft door deelname voorgaande jaren de nodige ervaring opgedaan. Bart geeft een gouden voor alle sportclubs in Nederland: "zorg dat je contact hebt met de sporters die een keer met je mee komen doen. Zorg dat ze zich thuis voelen op de sportclub. Stuur ze bijvoorbeeld een mailtje of bel ze even om te vragen wat ze van jouw sportles vonden."

monkeymoves

Actie dit jaar

Ook dit jaar gaat Monkey Moves weer vol enthousiasme deelnemen aan de AH Sportactie. Gastvrijheid nieuwe mensen ontvangen en samen het spelplezier beleven hebben zij hoog in het vaandel staan. Zij spelen ze in op de gastvrijheid en sportplezier door potentiële nieuwe leden ook eigen inbreng te laten geven: "kinderen mogen zelf aangeven wat ze leuk vinden en willen doen". Wil je meer weten over de AH Sportactie? Ga dan naar: clubprofiel.nl/makkelijk-nieuwe-leden-scoren 

Wil jij ook een goed voorbeeld delen van jouw sportclub? Of heb jij dé tip voor sportclubs? Mail dan naar sportsupport@nocnsf.nl

  • Datum: 01-04-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving en –behoud Ledenwerving AH Sportactie

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook