Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Sporters kunnen zoeken en boeken via de ahsportactie.nl bij activiteiten die door jouw sportclub worden aangeboden. Naast het promoten van jouw sport of club op social media, flyers of andere informatiekanalen zou je het promoten ook op een andere manier kunnen insteken. Om nog meer draagvlak te creëren en sporters nóg enthousiaster te maken om bij jouw club te komen sporten, kan je jouw sportclub promoten bij de regionale Albert Heijn winkel. De winkelmanagers van Albert Heijn kijken uit naar een samenwerking binnen deze AH Sportactie en bekijken per locatie wat er mogelijk is. Neem dus als club contact op met de Albert Heijn(s) bij jouw club in de buurt om de ideeën en de mogelijkheden te bespreken. Zo vul je samen de sportkalender in. Net als vorig jaar kan je samen met de lokale Albert Heijn winkels activiteiten organiseren in- en rondom de winkel. Vanaf 20 augustus kan je naar jouw Albert Heijn om samen activiteiten te bedenken.

Een voorbeeld van een leuke activiteit binnen een AH winkel, is bijvoorbeeld de actie die de Albert Heijn in Hattem heeft opgezet. Binnen de winkel vond er een promo-actie plaats omtrent het WK inline skaten. Deze snelle en spectaculaire sport werd in de spotlights gezet door onder andere displays en banners. Daarnaast konden bezoekers van de winkel mee doen met het AH Triviant vloerspel én konden ze zich opgeven voor leuke- en gratis clinics.

Dit voorbeeld laat zien hoe je als sportclub een samenwerking aan kan gaan met een Albert Heijn bij jou in de buurt om jouw club én sport regionaal te promoten. Vorig jaar werden er veel sportieve activiteiten aangeboden in de Albert Heijn. Wil jij dit jaar ook graag de uitdaging aan gaan, maar heb je nog geen inspiratie? Ga dan langs bij de lokale Albert Heijn en ga samen sparren om toffe activiteiten te bedenken. Organiseer je iets leuks? Vergeet het dan vooral niet online te delen met #AHSportactie en NOC*NSF promoot het met je mee!

Wil je als sportclub meedoen aan de AH Sportactie? Ga dan naar clubprofiel.nl en schrijf je in voor het platform. 

 

  • Datum: 13-07-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving en –behoud Ledenwerving AH Sportactie

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook