Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Passend voetbal is een middel, niet het doel. Meer dan 170 kinderen hebben sinds 2015 bij Passend Voetbal getraind. Daarvan zijn er 17 inmiddels doorgestroomd naar het reguliere voetbal, maar ook vele anderen hebben hun sport of hobby gevonden. Kinderen werken bij de vereniging aan hun motoriek, maar worden ook beter in de sociale omgang en er wordt een beter zelfbeeld opgebouwd.

Passend voetbal is voor alle kinderen die tussen het G-voetbal en Reguliere voetbal invallen en is beschikbaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Haaksbergen en Losser. 

Passend Voetbal heeft een stimuleringsbudget ontvangen om hun vereniging nog toegankelijker te kunnen maken voor sporters met een beperking. Denk je dat het stimuleringsbudget interessant is voor jou of voor een vereniging in je omgeving? Kijk dan op de pagina versterken sport- & beweegaanbod voor meer informatie.

  • Datum: 10-09-2018

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Samenwerking Samenwerking Andere sportclubs Ledenwerving De 6 van Aangepast Sporten

Goede voorbeelden in de buurt


Lees ook