Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De campagne heeft hierbij zijn uitwerking niet gemist. Uit het onderzoek van de VU blijkt immers ook dat consumenten die de campagne kennen, vier keer zo vaak en twee keer zo veel geven als mensen die nog niks van de campagne hebben meegekregen.

Campagne voortgezet

Zeker nu sponsorinkomsten in de sport blijven teruglopen, zijn sportverenigingen en dus ook tennisclubs in steeds grotere mate afhankelijk van andere inkomstenbronnen. Het is daarom goed dat de onderzoekscijfers een positieve trend weergeven, maar het aantal Nederlanders én gevers aan goede doelen dat onbekend is met de campagne, is nog veel te groot. Daarom wordt de campagne ook in 2016 voortgezet en gaat de VU door met onderzoek, om in december van dit jaar een eindrapport te overleggen.

Benieuwd wat er voor jouw tennisvereniging mogelijk is op dit gebied? Breng een bezoek aan www.sportdaargeefjeom.nl.

  • Datum: 05-02-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Financiën Sponsoring Sportpromotie

Lees ook