Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Misschien staat jouw club al wel op Sport.nl! Via bij NOC*NSF aangesloten sportbonden, hebben we al meer dan 13.000 clubs op de kaart kunnen zetten. Maar nog niet alle sportbonden doen mee, waardoor jouw club misschien nog op Sport.nl staat.

Zet jouw club op de kaart

Via ‘Zet je club op de kaart’ kun je jouw sportclub op Sport.nl zetten. Dan kun je meteen alle informatie toevoegen en is je profiel helemaal compleet! Via jouw eigen sport.nl account ben je beheerder van de profielpagina van jouw club.

Doe een suggestie

Staat jouw club al wel op de kaart, maar mis je nog informatie op de profielpagina van de club? Doe dan een suggestie! Zo zorg je ervoor dat jouw sportclub eruit springt met leuke foto’s en alle belangrijke informatie. Potentiële sporters kiezen namelijk eerder voor een profiel waar ze alle benodigde informatie kunnen vinden.

Claim een clubpagina

Ben je enthousiast over Sport.nl, maar ben je nog geen beheerder van de profielpagina van jouw club? Dien dan een verzoek in om beheerder te worden. Door de club te ‘claimen’, laat je zien dat je een bijdrage wilt leveren aan jouw club! Is je verzoek akkoord, dan ben jij mede-eigenaar van het profiel. Je kunt de clubpagina nu bewerken en ervoor zorgen dat het profiel up-to-date blijft. Met een eigen inlog kun je zelfs beheerder worden van de profielen van meerdere clubs.

Ratings & Reviews

Steeds meer mensen gebruiken ratings en reviews om een keuze te maken. Zorg dus dat jouw club positieve beoordelingen krijgt! Vraag clubleden om hun ervaring met jouw sportclub te delen via Sport.nl door een review te plaatsen en de club te beoordelen door middel van sterren. De reviews zijn niet alleen zichtbaar op jouw eigen clubpagina. De nieuwste reviews komen ook op de homepage van Sport.nl waardoor jouw club in de spotlights staat!

  • Datum: 29-02-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Communicatie Communicatiemiddelen en -kanalen Online, social media Tools en hulpmiddelen

Lees ook