Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

De regel- en rekenhulpen helpen clubs met zaken als de vrijwilligersregeling en dienstbetrekking. Ook over diverse vrijstellingen, zoals bij de omzetbelasting en fondsenwervende activiteit, worden clubs beter ondersteund. Verenigingsbestuurders hebben over bovenstaande vaak vragen.

De regel- en rekenhulpen bevinden zich momenteel in de testfase. Eenmaal gereed worden de tools geplaatst op de site van de Belastingdienst, waarna sportverenigingen en andere organisaties er gebruik van kunnen maken. De content over de tools is daarnaast voor iedereen beschikbaar op de zogenoemde open data-pagina van de Belastingdienst.

  • Datum: 25-03-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Financiën Belastingen

Lees ook