Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Hoger doel

Het structureel samenwerken van de betrokken clubs, (sport)organisaties en zorgaanbieder Kwintes is een hoger doel van de organisatie. Waarbij het ‘open’ karakter en de unieke samenstelling van het sportpark optimaal wordt gebruikt en gepromoot. Een subdoelstelling is om juist kinderen die thuisblijven in de zomervakantie sport en spel aan te bieden. Bovendien ontvangen zij na afloop van de Beweegzomer een strippenkaart van het sportpark.

Open Club

De Beweegzomer in Almere is een van de initiatieven van de open club-pilots in Almere die NOC*NSF procesmatig ondersteunt. Een open club ontplooit initiatieven die passen bij deze tijd en richt de blik vooruit, om sport en bewegen voor velen niet alleen nu, maar tot in lengte van jaren mogelijk maken. Sta je als sportclub open voor wensen en behoeften van leden en potentiële sporters, maar ook voor samenwerking met partijen uit dezelfde branche, voor de buurt, de overheid en sponsors? Lees dan meer over Open Clubs.

  • Datum: 23-06-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Samenwerking Open Club Gemeenten Andere sportclubs

Lees ook