Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Het bestaan van een sportclub in deze tijd is lang niet altijd makkelijk. Accommodaties en onderhoud kosten geld, ledentallen staan regelmatig onder druk en voldoende vrijwilligers vinden kost soms veel tijd en inzet. Het zijn zomaar enkele uitdagingen waarbij Sport.nl/voorclubs een prettige steun in de rug kan zijn. Voorclubs streeft er immers naar heldere, praktisch bruikbare informatie te bieden waarmee clubs direct actie kunnen ondernemen.

In je mailbox

Alle voor jou als sportbestuurder relevante informatie is verzameld op Sport.nl/voorclubs, maar kan ook naar je toe komen! Ook als bestuurder van een club of eigenaar van een sportschool kun je in je profiel op Sport.nl aangeven welke thema’s voor jou relevant zijn en daarvan elke maand of elk kwartaal actuele informatie in je mailbox krijgen. Zo heb je altijd de benodigde kennis om je optimaal in te zetten voor jouw club!

Club op de kaart!

Veel mensen die regelmatig willen sporten, gaan onder meer op zoek naar de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij een van de vele sportclubs in Nederland. En sportclubs krijgen op Sport.nl de kans om zich van hun beste kant te laten zien. Wil je jouw club door middel van een eigen clubpagina zo goed mogelijk presenteren? Registreer je dan hier op Sport.nl, log in en ga aan de slag. Dat draagt bij aan de mogelijkheden voor sporters en levert kansen op voor jouw club.

Sport.nl

Wil je beginnen met sporten of sport je al en ben je op zoek naar voor jou relevante informatie, dan is Sport.nl dus het ideale startpunt. Je kunt je op dit platform oriënteren op allerlei vlakken en op die manier zoveel mogelijk plezier en voldoening uit je sport halen. Het is daarom slim om je ook zo snel mogelijk te registreren. Heb je een profiel op Sport.nl, dan kun je daarin sinds kort aangeven in welke thema’s je geïnteresseerd bent en krijg je de laatste ontwikkelingen binnen die thema’s op gezette tijden in je mailbox!

  • Datum: 18-08-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Tips en advies Communicatie

Lees ook