Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

NOC*NSF organiseert samen met VSG, VNG, RVO, Kenniscentrum Infomil, SWS, sportbonden en lokale/regionale sportorganisaties dit jaar vanaf mei tot en met het november regionale bijeenkomsten onder de noemer: ‘Duurzaamheidstour: Energie(k) besparen in de sport!’. De bijeenkomsten richten zich, mede aan de hand van inspirerende voorbeelden, op het belang en de kansen van het verduurzamen van sportaccommodaties, mogelijke maatregelen en processtappen, financieringsmogelijkheden en relevante wet- en regelgeving. Tijdens een bijeenkomst bij jouw in de buurt ontvang je concrete tips, handreikingen en instrumenten om daadwerkelijk voor zowel de korte als lange termijn (verder) aan de slag te gaan met het verduurzamen van jouw sportaccommodatie.

De bijeenkomsten bestaan uit een middagdeel voor gemeenten en een avonddeel voor sportclubs en verenigingsondersteuners. Meer informatie over het middagdeel leest u hier.

Avondprogramma voor sportclubs en verenigingsondersteuners

18.30 Ontvangst met een broodje

19.00 Bijeenkomst

  • Kansen voor sportclubs
  • Stappenplan ‘verduurzaming sportaccommodatie’
  • Subsidies en alternatieve financiering
  • Wet- en regelgeving en het Ondernemingsdossier
  • Praktijkervaringen en tips

21.00 Netwerkborrel

Locatie en data

Datum Plaats Locatie
1 september Bilthoven Hockeyvereniging SCHC
5 september Alkmaar Sportcomplex de Meent
7 september Groningen Noordlease Stadion (voorheen Euroborg)
12 september Rotterdam Excelsior
15 september Almelo Heracles Almelo
21 september Heerlen A gene Bek
3 oktober Venlo Hockeyclub Blerick
13 oktober Amsterdam Geannuleerd
31 oktober Zwolle Hockeyclub Zwolle
22 november Eindhoven Hockeyclub Oranje Rood

Aanmelden

Je kunt je hier gratis inschrijven voor de bijeenkomst. Op het inschrijfformulier staan de locatie en datum aangeven en of je met één of twee personen komt. Uiterlijk een week voor de sessie ontvang je meer informatie over onder andere de precieze locatie.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij Matthijs de Bruin van NOC*NSF, matthijs.debruin@nocnsf.nl

  • Datum: 01-09-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Duurzaamheid Energie

Lees ook