Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Het was een geweldig feest gisteren in het Griftpark. 25 sportaanbieders boden tal van sportactiviteiten aan en de bezoekers kregen de kans kennis te maken met nieuwe sporten. En natuurlijk sportten onze sportpromotors mee! Innocent Anyanwu, Ria Valk, Monique Kalkman, Joris Putman, Annamarie Thomas, Kiran Badloe en teamcaptain Arie Boomsma lieten zich zondag van hun sportiefste kant zien en probeerden zelf ook diverse (nieuwe) sporten uit. Op het grote podium zorgden de topartiesten B-Brave, O’g3ene, Maan, Sharon Doorson en de Utrechtse band Queen’s Jelly voor gillende fans en dansende muziekliefhebbers. Een te gek podiumprogramma afgewisseld door leuke sportdemonstraties van lokale sportverenigingen. Nederlands rapper Brainpower nam de enthousiaste presentatie op zich. Het was een super afsluiting van een week vol sporten en beleven en een geweldige start van een nieuw sportseizoen. 

André Bolhuis, voorzitter NOC*NSF: “Het was een fantastische week in Utrecht waar de gehele week de sport centraal stond en is gevierd. Dank aan de gemeente Utrecht die een fantastische host city is geweest deze week. Enkele highlights waren voor mij het Welkom Thuis van Paralympic TeamNL in TivoliVredenburg en het congres Sportief Verbinden waar ruim 500 professionals uit de sport bij aanwezig waren in de Jaarbeurs. Ook vond ik het fantastisch dat de gehele week de Sportweek Karavaan door Utrecht heeft gereden om sportplezier naar de mensen toe te brengen.”

undefined

Sportpromotor Joris Putman en voorzitter NOC*NSF André Bolhuis 

Veel sportplezier in het land
Maar ook in het land werd de Nationale Sportweek groots gevierd! Niet alleen door de 176 deelnemende gemeenten, maar ook door honderden sportaanbieders en tientallen sportbonden die duizenden sportactiviteiten organiseerden. Bolhuis: “Het enthousiasme afgelopen week was ook in de rest van Nederland groot. Er zijn duizenden clubs geweest die hun deuren hebben opengezet om Nederland te laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen is. 176 gemeenten organiseerden een lokale sportweek. Al het enthousiasme is via social media gedeeld, heel mooi om te zien! We hebben met z’n allen de start van het sportseizoen gevierd en via deze weg wil ik iedereen in Nederland weer een fantastisch sportseizoen wensen en alle vrijwilligers bedanken die dit komend seizoen weer mogelijk maken! Veel sportplezier het komende seizoen!”

Bedankt!
De Nationale Sportweek wil alle sportaanbieders, gemeenten, sportbonden en natuurlijk sportliefhebbers bedanken voor deze geweldige 13e editie. En niet te vergeten de partners gemeente Utrecht, VSU, Harten voor Sport, AH, Campina, Ferrero, FC Utrecht, Asics, de Nederlandse Loterij en Jaarbeurs Utrecht. Alle bedankt voor een te gekke week vol sportplezier. We zien jullie graag weer terug in 2017. En zet alvast in je agenda: De Nationale Sportweek 2017 is van 9 – 17 september! #nsw17 #beactive

  • Datum: 26-09-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Samenwerking Andere sportclubs Onderwijs Gemeenten Bestuur & organisatie Ledenwerving en –behoud Nationale Sportweek

Lees ook