Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

In deze workshop van een dagdeel ga je er met elkaar mee aan de slag. Aan de hand van een voorbereidingsopdracht neem je de basics van de 4 inzichten tot je scoor je jezelf op de inzichten: wat zijn jouw sterke en minder sterke punten? Ook formuleer je een aantal lastige situaties vanuit je eigen werk als je trainer/coach of sportleider.

Resultaat

Na de workshop voel je je vertrouwd met de vier inzichten; je hebt zicht op jouw sterke punten en … o ja … ook op een aantal ontwikkelpunten die je helpen nog beter een sociaal veilig, plezierig en ontwikkelingsgericht sportklimaat te creëren.

Jens van der Kerk, werkzaam bij de KNVB en één van de projectleiders van VSK zegt over de workshop: “Elke trainer wil dat zijn of haar sporters plezier hebben en daarbij het beste uit zichzelf halen. De ‘vier inzichten over trainerschap’ biedt daarvoor heel concrete handreikingen en is een must voor elke trainer, coach of teambegeleider.”

Meer weten en aanmelden

Lees meer over de 4 inzichten van trainerschap. Bekijk ook de flyer over de VSK-workshop ‘4 inzichten over trainerschap’. Kijk op de activiteitenkalender wanneer de workshops georganiseerd worden en meld je meteen aan!

  • Datum: 26-09-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Veilig sportklimaat Opleidingen en trainingen

Lees ook