Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Wist je dat je op werkenindesport.nl ook vacatures voor betaalde banen bij regionale of lokale sportorganisaties kunt plaatsen? Zoals voor een verenigingsmanager, een trainer of instructeur? In elk geval tot en met het eind van het jaar kan dat gratis. Breng via werkenindesport.nl je vacatures onder de aandacht van de grote groep geïnteresseerden die wekelijks het platform bezoekt. 

Hoe meld ik mijn vacature?

Plaats nu je vacature kosteloos op werkenindesport.nl. Stuur een bericht naar info@werkenindesport.nl om je vacature in de sport te posten. De partners achter het platform stimuleren goed werkgeverschap in de sport en verwachten van werkgevers dat er gewerkt wordt vanuit een cao, bijvoorbeeld CAO Sport of met vergelijkbare goede arbeidsvoorwaarden. Hanteer je nog geen CAO, maar wil je hier meer over weten, mail info@werkenindesport.nl

Verder lezen?

Lees meer over personeel en vrijwilligers.

NB: Het plaatsen van een vacature kost normaal €50,- (excl. BTW). Tot en met eind 2016 worden echter alle vacatures kosteloos geplaatst. Van de actie uitgezonderd zijn beroepskrachten in retail en de zakelijke markt, evenals vacatures die door recruitment bureaus met een winstoogmerk worden geplaatst. De leden van NOC*NSF en WOS kunnen altijd kosteloos hun vacatures plaatsen.

  • Datum: 08-11-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Vrijwilligers & personeel Personeel Vrijwilligers

Lees ook