Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

NOC*NSF informeert de clubs over de Sportsubsidiewijzer, maar roept ook de bonden op hun eigen achterban te attenderen op dit handige hulpmiddel. Subsidies zijn er in veel vormen. Het is lang niet altijd makkelijk te weten waarvoor jouw club in aanmerking kan komen. Gebruik de Sportsubsidiewijzer dus en zorg dat je niks misloopt.

In de digitale versie van de Sportsubsidiewijzer word je op een overzichtelijke en snelle manier naar relevante informatie verwezen. Beantwoord de vragen in de digitale versie, dan selecteert de Sportsubsidiewijzer automatisch de mogelijkheden die voor jouw organisatie bruikbaar kunnen zijn.

Ook voor een totaaloverzicht van de subsidies kun je op deze website terecht. De Sportsubsidiewijzer is samengesteld door BMC Advies & Management met inbreng van diverse vertegenwoordigers van sportbonden, diverse andere sportorganisaties en sportverenigingen.

  • Datum: 05-12-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Financiën Subsidies

Lees ook