Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Sport in het Jeugdnetwerk in Rotterdam is in het leven geroepen om een zo goed mogelijke samenwerking tussen sportclubs en zorg- en welzijnsorganisaties mogelijk te maken. Goed contact en samenwerking maakt dat sportclubs kunnen inspelen op behoeften van jongeren en ook jongeren ‘van de straat’ een plek kunnen bieden.

Op 12 december wordt gepoogd uitleg te geven over hoe je omgaat met gedrag ‘van de straat’, hoe deze jongeren zich uiten op sociale media en hoe je contact met ze kunt maken en houden. Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en criminoloog Jeroen van den Broek spreken vanuit hun expertise over dit onderwerp.

Wil jij aanwezig zijn en met deze kennis je voordeel doen op jouw club? De inschrijving sluit al op 5 december, maar er zijn nog plekken beschikbaar. Lees meer of meld je direct aan!

  • Datum: 02-12-2016

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving & –behoud Ledenwerving Ledenbehoud

Lees ook