Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Inzicht in gedragingen wordt geboden aan de hand van een model. Tevens krijgen deelnemers aan deze (bij)scholing, die een initiatief is van VSK en wordt verzorgd door de Academie voor Sportkader, een beter inzicht in hun éigen gedrag en in de achterliggende gedachten en overtuigingen die daaraan ten grondslag liggen. Aldus leer je zowel de ‘golflengte' van de sporter als die van jezelf te verkennen en beter op elkaar af te stemmen.

Data, locatie & kosten

Deelname aan deze (bij)scholing bedraagt € 40,-. De eerstvolgende scholingen zijn:

31 januari 2017 – Rotterdam

14 maart 2017 – Den Bosch

9 mei 2017 – Zwolle

Schrijf je in en zorg voor een betere samenwerking tussen jouw en je sporters, meer plezier en toenemende motivatie!

Herkennen en voorkomen van grensoverschrijdend gedrag

Vanaf maart start via de Academie voor Sportkader tevens een (bij)scholing onder de naam ‘Herkennen en voorkomen van grensoverschrijdend gedrag’. Hierin komen de gedragsregels in de sport aan de orde en waar en hoe seksuele intimidatie meestal plaatsvindt. Deelnemers leren hoe betrokkenen kunnen woorden aangesproken op ongewenst gedrag en ze komen te weten wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn voor het slachtoffer én de beschuldigde. Daarnaast leren cursisten om de juiste gedragscode uit te dragen naar de trainersgroep en andere mensen ‘rond’ het team en binnen de club. Op deze manier kunnen ze een preventieve bijdrage leveren aan een veilige sportomgeving voor iedere sporter.

Schrijf je in

2 maart 2017 - Heerenveen

3 april 2017 - Amersfoort

9 mei 2017 – Arnhem

Meert weten? Hier op Sport.nl/Voorclubs wordt nader ingegaan op Veilig Sportklimaat en grensoverschrijdend gedrag.

  • Datum: 19-01-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Veilig sportklimaat Opleidingen en trainingen Seksueel grensoverschrijdend gedrag

Lees ook