Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Huis voor de Sport Limburg, Kragten bv en IKL hebben de handen ineengeslagen en gaan clubs en gemeenten de komende periode helpen met dit soort vragen.

Senior adviseur Sport en Bewegen bij Huis voor de Sport Limburg Christan Segers licht toe: "Soms kan het gaan om kleine oplossingen zoals het opleiden of bijscholen  van de onderhoudsploeg, het mobiliseren van de buurt om op een dag het hele park seizoen-klaar te maken of gezamenlijk met oplossingen te komen voor dat ene veld dat niet meer gebruikt wordt. Complexere oplossingen zijn het gezamenlijk  oppakken van onderhoud en beheer waarbij er bij voorbeeld een samenwerking wordt opgezet met gezondheidszorg of het UWV. Het kan ook gaan over de keuzes tussen gras en kunstgras, waarbij veel verenigingen er vanuit gaan dat kunstgras geen onderhoud nodig heeft."

Omdat steeds meer maatwerk nodig is en de vragen steeds complexer worden, organiseert Huis voor de Sport Limburg twee workshops ‘Beheer en Onderhoud van Sportaccommodaties’. In een interactieve sessie gaan deelnemers:

  • Leren: Wat zijn de ontwikkelingen omtrent beheer en onderhoud?
  • Delen: Welke oplossingen zijn er al, in Limburg en daarbuiten?
  • Aan de slag: Wat is de beste oplossing voor mijn eigen omgeving?

Lees ook de informatie over alles wat met de accommodatie van je club te maken heeft.

 

  • Datum: 26-01-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Accommodatie

Lees ook