Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Met de subsidieregeling worden energiebesparende maatregelen en gebruik van duurzame energie gestimuleerd. Eenvoudig gezegd maken de meest actieve clubs op het gebied van verduurzaming ook aanspraak op de meeste financiële steun. Op die manier kan de terugverdientijd van een investering als in ledverlichting, aanzienlijk worden verkort.

De aanvraag voor dit jaar mag nu dan al ‘vol zitten’, energiebesparing en verduurzaming op de club stopt niet na één jaar. Het vereist degelijk beleid en de juiste mentaliteit onder de leden. Gebruik het stappenplan verduurzamen sportaccommodaties en ga zelf aan de slag!

  • Datum: 06-01-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Duurzaamheid Financien en subsidies

Lees ook