Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Clubs en provincies profiteren van de collecte. Van het opgehaalde bedrag mogen de deelnemende organisaties uiteindelijk de helft zelf houden en de andere helft gaat naar de provincie waar de club gevestigd is en kan gebruikt worden voor sociale initiatieven. Een beetje inzet om de collecte goed te organiseren, levert al snel een bedrag van zo’n 500 euro op. Alle noodzakelijke kosten voor de collecte zoals de organisatie, benodigde materialen en financiële transacties zijn voor rekening van het Oranje Fonds.

Sociale verbinder

Het Oranje Fonds wil met de collecte nog eens benadrukken hoe belangrijk sociale organisaties zoals sportverenigingen zijn in onze maatschappij. Zeker lokaal kan de sportclub een belangrijke maatschappelijke rol vervullen als verbinder van mensen en organisaties. Ook de collecte zelf kunnen clubs in dat opzicht optimaal benutten. Door als team de straat op te gaan verstevig je de onderlinge band én promoot je de club in de buurt.

Doet jouw club mee? De Collecte heeft plaats van 6 tot en met 10 juni en aanmelden kan tot 1 april via www.oranjefonds.nl/collecte. Daar vind je ook veel ideeën en inspiratie om van jouw collecte een groot succes te maken!

  • Datum: 07-02-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Financiën Giften en nalatenschappen

Lees ook