Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Op 10 en 11 maart staat vrijwillige inzet in de spotlights en NLdoet wil dan ook iedereen stimuleren om op zijn minst een dagdeel de handen uit de mouwen te steken ten behoeve van de maatschappij. De sportclub is daarvoor een prima plek! Het clubhuis schilderen, bomen snoeien, een grote schoonmaak houden, het zijn allemaal klussen die gedaan moeten worden.

Klus aanmelden

NLdoet wil uitdragen dat vrijwilligers het kloppend hart zijn van veel sociale initiatieven en dat geldt natuurlijk ook voor de Nederlandse sportclubs. NLdoet is dan ook een uitstekende gelegenheid om nieuwe vrijwilligers te zoeken die concreet iets voor de club kunnen betekenen. Elke vereniging kan immers gemotiveerde vrijwilligers gebruiken en geïnteresseerden kunnen op 10 en 11 maart zelf ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk is. Weet je welke klus je wil aanpakken op 10 en 11 maart? Meld deze dan direct aan! Dat doe je door eerst een account aan te maken onder Mijn Oranje Fonds en vervolgens de klus aan te melden. Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen op hun beurt weer klussen zoeken waarvoor ze zich willen opgeven.

Let op je verzekering

De verzekering van iedereen die meedoet aan NLdoet, van klusaanbieder tot klusser, is de verantwoordelijkheid van de klusaanbieder. De meeste organisaties hebben al een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering voor vrijwilligers maar het is wel even nuttig om na te gaan of de voorwaarden ook van toepassing zijn tijdens NLdoet!

  • Datum: 13-02-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Vrijwilligers & personeel Vrijwilligers

Lees ook