Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Het woord zegt het al. Het idee achter de Koningsmatch is om een match te vinden tussen sportclubs en basisscholen. Zij krijgen op een simpele manier de kans om met elkaar in contact te komen en zo elkaar te ondersteunen tijdens het organiseren van sportactiviteiten op deze feestelijke dag. De behoefte aan samenwerking met clubs op deze dag is groot bij de scholen, zo blijkt. Meer dan vijftig procent van de basisscholen geeft aan dat zij geïnteresseerd zijn in een clinic van een sportvereniging op de Koningssportdag.

Aanmelden

Sportverenigingen die een clinic willen geven, kunnen zich aanmelden via www.koningsspelen.nl/koningsmatch. Basisscholen kunnen vervolgens in de database van de Koningsspelen eenvoudig zien welke sportaanbieders in hun buurt meedoen. Vervolgens is met één klik het contact gelegd en dus de match gemaakt. Daarna is het aan de sportvereniging en de school om er samen een geweldige, sportieve dag van te maken!

De dag is een prima gelegenheid om jouw club van zijn beste kant te tonen, maar natuurlijk ook een uitgelezen moment om nieuwe, jonge leden te werven. Kom meer te weten over het werven en langere tijd behouden van jonge leden of stel specifieke vragen over de Koningsspelen  of de Koningsmatch via info@koningsspelen.nl.

  • Datum: 16-02-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Samenwerking Andere sportclubs Onderwijs

Lees ook