Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Elk nieuw initiatief begint met een goed plan van aanpak, zo ook in dit geval. Welke wensen leven er binnen de club, wat wil je bereiken, wat zijn je mogelijkheden en welke talenten heb je al op je club om de juiste weg in te slaan? En hoe zit dat bij mensen uit de directe omgeving? Ouders en mensen uit de buurt? Wat willen zij en hoe kun je daar op inspelen? Zoek vervolgens de samenwerking met organisaties en clubs in de omgeving. Er zijn vast veel gemeenschappelijke doelen en belangen, waardoor samenwerking voor de hand ligt. Hoe je als club aan de slag kunt gaan, is in de volgende video gevangen in een helder stappenplan.

Blijft het desondanks lastig om op het juiste spoor te blijven? In de video, maar ook in de uitleg over de filosofie achter de open club hier op Sport.nl/voorclubs worden de open club coaches genoemd. Zij kunnen helpen met tips en advies. Heb je daar behoefte aan? Vul het contactformulier in en ga in gesprek met een coach!

  • Datum: 20-02-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Samenwerking Open Club Open club: de filosofie Vier houdingen

Lees ook