Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Op de website wordt met name ingezoomd op het zogenoemde kwaliteitszorgsysteem: een systeem op te komen tot kwalitatief goede en veilige sportvloeren en sportaccommodaties voor eigenaren van sportvelden en de sporters die er gebruik van maken. Naast de Sportvloerenlijst zelf komen ook het Procedurehandboek en registratie- en beoordelingsproces aan de orde. In het Procedurehandboek worden verschillende procedures en structuren binnen het Kwaliteitszorgsysteem toegelicht en het registratie- en beoordelingsproces beschrijft de stappen om te komen tot een goedgekeurde vloer of accommodatie.

Verder is er op de vernieuwde website ruimte voor nieuws en de laatste ontwikkelingen op het gebied van sportaccommodaties en is in de sportvloerenlijst zelf makkelijker te zoeken en te filteren.

  • Datum: 02-03-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Accommodatie Wet- en regelgeving

Lees ook