Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

En ook de KNLTB realiseerde zich enkele jaren geleden al dat inzet op het werven en langer behouden van leden in deze leeftijdscategorie, kan lonen. Te meer omdat tennis een sport is die, mits verantwoord beoefend, tot op hoge leeftijd gedaan kan worden. De tennisbond ontwikkelde ClubFit, een laagdrempelig programma voor ouderen om (opnieuw) kennis te maken met tennis. In de volgende video is te zien hoe LTC Heerenduinen dat in de praktijk bracht.

Wil jij je met jouw club meer richten op 50-plussers? Bekijk het daarvoor bestemde stappenplan en ga aan de slag. En wie specifiek geïnteresseerd is in ClubFit, kan daarover alles lezen op Centrecourt.nl, platform van de KNLTB voor clubbestuurders en tennistrainers.

  • Datum: 20-03-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving & –behoud Ledenwerving 50-plussers

Lees ook