Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Op de nieuwe site is relevante informatie makkelijk gegroepeerd per doelgroep en per sport. Dus ben je clubbestuurder, dan kun je dat aangeven en zie je direct berichtgeving, mogelijkheden tot VSK-bijscholing, best practices en andere verhalen die voor jou bruikbaar zijn.

In het geval van de clubbestuurder worden op Sportplezier.nl ook de nodige handvatten geboden om sociale media in te zetten bij het behouden en stimuleren van plezier op het sportpark. In deze tijd van digitalisering kan ongewenst gedrag via sociale media immers een niet te onderschatten factor zijn. Het is niet vreemd om online gedragsregels op te nemen in het clubreglement en een tuchtcommissie de mogelijkheid te geven op basis daarvan te handhaven. En doet zich een concreet geval van ongewenst gedrag op sociale media voor en vraag je je af waar je moet beginnen om het probleem op te lossen? Doorloop dit stappenplan!

En realiseer je ook dat het, ook al zijn jeugdleden er heel handig mee, belangrijk is als club enige grip te houden op gebruik van de je digitale kanalen. In de folder Sociale media? Hou het sportief! Staan de do’s en don’ts op dit gebied nog eens helder op een rij. En in een aantal best practices staat ook hoe andere verenigingen dit soort zaken hebben aangepakt.

  • Datum: 08-03-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Veilig sportklimaat Opleidingen en trainingen

Lees ook