Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Het plan om mee te doen aan de DrinkWater-campagne werd gepresenteerd tijdens het Sportplatform, een jaarlijkse bijeenkomst in Harderwijk waar Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) een workshop gaf. “Daar waren meteen verenigingen die wel interesse hadden. Met hen zijn we in gesprek gegaan om te kijken hoe we hen konden helpen.”

 “Daarna is het een kwestie van gewoon doen”, stelt Pepijn, die de motor was achter de samenwerking van meerdere verenigingen met de gemeente. “Er doen inmiddels een stuk of zeven verenigingen mee. Zij zijn een commitment aangegaan, wat betekent dat ze er ook iets over hebben vastgelegd in hun beleid en dat ze het hebben gecommuniceerd naar hun leden. De DrinkWater-campagne gaat niet alleen over water drinken tijdens de wedstrijden, maar juist ook rondom trainingen. Daarom is het goed om ook de trainers erbij te betrekken.”

Benieuwd hoe water drinken precies gepromoot werd bij de verenigingen die in Harderwijk actief aan de slag wilden met gezonde voeding? En hoe een speciale kick-off bij elke aangesloten vereniging een geweldige start geeft aan de activiteiten omtrent water drinken? Lees dan het volledige artikel op de website van Team:Fit!

  • Datum: 14-04-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Accommodatie Kantine Gezonde Sportkantine

Lees ook