Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Want de sportclub moet dé plek zijn waar zeker kinderen, maar iedereen veilig en plezierig van sport kan genieten. Vrijwilligers kunnen daar, in welke rol dan ook, een grote bijdrage aan leveren, zoals ook blijkt uit onderstaand filmpje.

Vrijwilligers kunnen positief gedrag stimuleren, ingrijpen als het fout gaat en andere leden doen beseffen dat iedereen een veilig sportklimaat mede kan creëren. Bestuurders, trainers, coaches, scheidsrechters, juryleden en ouders, ze moeten zich allemaal bewust zijn van het feit dat ze samen de vereniging zijn Want sportplezier kun je maken!

  • Datum: 03-04-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Vrijwilligers & personeel Vrijwilligers

Lees ook