Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Op 19 juni op Papendal krijgen verantwoordelijken uit de sport, van topsporters tot bestuurders van een amateurclub en van gemeenteambtenaren tot vrijwilligers, handige tools en informatie en succesvolle praktijkvoorbeelden geboden om meer of extra fondsen te werven voor hun persoonlijke sportdoel.  

De financiële koers van de sportvereniging is altijd een belangrijk thema en werving van fondsen kan sportclubs veel brengen, mits je als bestuur weet hoe je zaken op de juiste manier moet aanpakken. Zeker in een tijd dat clubs steeds meer op zichzelf zijn aangewezen bij het sluiten van de begroting, is advies enondersteuning op dit gebied waardevol.

De dag begint op 19 juni om 13.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Op Sportdaargeefjeom.nl vind je meer informatie over het programma en daar kun je je ook direct aanmelden. Kosten voor deelname bedragen 25 euro. Vragen? Stuur dan een mail naar info@sportdaargeefjeom.nl.

  • Datum: 10-05-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Financiën Giften en nalatenschappen

Lees ook