Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Of je als bestuur bezig bent met het organiseren van een evenement, een nieuwe ledenwervingsactie plant of gewoon je gebruikelijke informatie aan je leden wilt doorgeven. Bij alles wat je doet is de keuze van de manier waarop je communiceert mede bepalend voor het succes. Daarom vind je op dit platform allerlei tips, stappenplannen en andere hulpmiddelen om daarin de juiste beslissingen te nemen.

Zijn de door jouw vereniging gekozen communicatiekanalen goed op elkaar afgestemd? Weerspiegelt jullie website het beeld van het soort club wat je wilt zijn? Benut je Facebook, WhatsApp, Instagram en vloggen zo, als jouw leden dat graag zouden willen? Zet het thema weer eens op de agenda van je bestuursvergadering en ga na of je wellicht nog het één en ander kunt verbeteren!

  • Datum: 14-06-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Communicatie Online, social media Communicatiemiddelen en -kanalen

Lees ook