Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Het aanbod van de ASK voor het seizoen 2017/2018 staat nu online. Zo kun je als club in de planning van het nieuwe seizoen ook bijtijds de ondersteuning van je kader regelen. Wil je weten wat de ASK voor jouw trainers en coaches kan doen? Er is een nieuwe brochure beschikbaar. Daarin wordt helder verteld wat de achtergrond van de ASK is en welke mogelijkheden voor ondersteuning er zijn.

Divers

De scholingen van de ASK richten zich niet alleen op trainers en coaches. Ook voor arbiters, bestuurders of ouders bieden zij opleidingen aan. Op deze manier krijgt iedereen die binnen jouw club meewerkt de mogelijkheid daarin ondersteuning te krijgen.

Een belangrijke basis voor trainers in de nieuwe planning is de scholing '4 inzichten over trainerschap'. Met deze scholing kun je jouw technisch kader de mogelijkheid bieden te groeien in hun rol als trainer/coach.  Joyce van Santen, kerndocent van deze scholing: "Het is een heel interactieve bijscholing, waarop ik heel vaak van de trainers hoor: ‘Dit had ik veel eerder moeten doen’. Er worden veel praktische handvatten aangeboden, maar er zitten ook veel 'a-ha-momenten' in, waar de deelnemers mee aan de slag kunnen. En het mooie is, dat je ziet hoe ze in de scholing ook leren van elkaar. Juist door eens samen met trainers uit andere takken van sport hun kennis en ervaringen te delen. Super inspirerend!"

ASK

De ASK is sinds 2006 onderdeel van NOC*NSF en werd opgericht door sportbonden. Het is echter nog altijd een product van nauwe samenwerking tussen de sportkoepel en de bonden. ‘Voor elke sporter een competente trainer/ coach/instructeur en voor elke wedstrijd een competente scheidsrechter/jurylid, in een veilig sportklimaat gecreëerd door competente sportbestuurders.’ Die zin vat de ambitie van ASK treffend samen.

  • Datum: 26-06-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Vrijwilligers & personeel Opleidingen en bijscholingen

Lees ook