Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

In tegenstelling tot enkele jaren geleden valt de NSW nu samen met de Europese Week van de Sport, waardoor beide elkaar kunnen versterken. Want ook in Europees opzicht wordt steeds nadrukkelijker ingezet op meer sporten en bewegen, aangejaagd met de hashtag #BeActive.

AH Sportactie

En natuurlijk start in september ook de Albert Heijn Sportactie, waarmee klanten zegels kunnen sparen en bij een volle spaarkaart vijf keer gratis kunnen sporten bij sportclubs in de omgeving die meedoen met de actie. Dat kan veel promotie en potentiële nieuwe leden voor jouw club opleveren, dus doe vooral mee! 

Voor deelname aan de AH Sportactie, maar ook aan de gehele Nationale Sportweek, is het slim om via www.clubprofiel.nl een clubprofiel aan te maken. Op die manier zijn straks je clubprofiel en de activiteiten die je wil ondernemen in september, goed zichtbaar op de websites van de NSW en de AH-actie.

Gelderland en Kapelle

In Gelderland zijn de voorbereidingen op de NSW al in volle gang! Zo wordt gewerkt aan de strijd om de titel ‘Fitste juf en meester van 2017’. De leerkracht die tijdens de NWS het langst kan ‘planken’, gaat er met de prijs vandoor en krijgt die persoonlijk uitgereikt door tv-presentator Jochem van Gelder. En in de gemeente Kapelle worden tijdens de NSW onder meer door verscheidene verenigingen open lessen gehouden voor verschillende doelgroepen, zoals senioren. Deelnemers kunnen meerdere sporten uitproberen en een personal trainer is ter plekke om een persoonlijke ‘health check’ uit te voeren.

Geïnspireerd geraakt? Bedenk wat jij met de je club kunt doen of zoek contact met jouw gemeente en praat over de mogelijkheden tot samenwerking. Als je nu begint, ben je ruim op tijd om straks tijdens de Sportweek goed voor de dag te komen.

  • Datum: 24-07-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving & –behoud Ledenwerving Nationale Sportweek

Lees ook