Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Sport.nl/Voorclubs, een samenwerking van 13 bonden, NOC*NSF en Arko Sports Media, wil dus ondersteunen en ontzorgen, maar is er net zo goed om te inspireren. Deze tijd vraagt sportclubs die stappen in hun ontwikkeling willen maken, zich willen openstellen naar de maatschappij en kansen willen benutten. Lees de vele goede voorbeelden uit de praktijk van clubs die al successen boekten en doe er je voordeel mee. Sport.nl/voorclubs is er voor alle sportverenigingen en vooral daarom is nauwe samenwerking met sportbonden essentieel. We versterken elkaar met kennis en goede ideeën voor de website, waardoor jij als clubbestuurder optimaal profiteert.

Nieuws en informatie op één plek

Veel sportverenigingen in Nederland kampen met vergelijkbare problemen. Ledenaantallen lopen terug, financiële middelen nemen af en vrijwilligers die zich belangeloos voor de club willen inzetten, zijn lang niet altijd makkelijk te vinden. Er zijn oplossingen, maar ze vereisen meer inzet en kennis dan twintig jaar geleden. Juist daarom kan Sport.nl/voorclubs van groot belang zijn. Kansen om leden te werven, uitleg over financiële zaken of veranderingen in wet- en regelgeving, het is allemaal te vinden op deze nieuwe digitale plek.

Erik Lenselink, manager sportontwikkeling bij NOC*NSF, is blij met de komst van Sport.nl/voorclubs. “Sportbonden en NOC*NSF willen graag sportbestuurders helpen met goede voorbeelden en andere informatie om hun club goed te runnen. En op sport.nl/voorclubs hebben we nuttige sporttakoverstijgende informatie overzichtelijk verzameld. Maak er als sportclub dus vooral gebruik van!!”

Ondersteuning op maat

Alle informatie is beschikbaar op de website, maar misschien ben jij een penningmeester of een professional binnen een bepaald vakgebied en wil je het vooral weten als zich ontwikkelingen voordoen die voor jou relevant zijn. In dat geval kun je in je profiel met het aanklikken van de juiste vinkjes precies aangeven naar welke onderwerpen jouw voorkeur uitgaat of welke functie je bekleedt binnen de club. Je kunt dan een maandelijkse nieuwsbrief of een wekelijkse of dagelijkse nieuwsupdate ontvangen met voor jou bruikbare informatie. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmeldactie

Maak je als clubbestuurder of andere vertegenwoordiger van een sportclub nu een profiel aan op Sport.nl/voorclubs en geef je aan welke onderwerpen jij in je nieuwsbrief wil ontvangen, dan krijg je per sportclub gratis een half jaar het blad SPORT Bestuur en Management*, t.w.v. € 70.-. Deze actie loopt tot 30 september 2017.

*Al ruim achttien jaar is SPORT Bestuur en Management de informatiebron voor een succesvolle sportvereniging. Dit blad draagt kennis en ervaring over aan bestuurders, managers en beleidsmakers in de sport.

  • Datum: 03-07-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Bestuur & organisatie Communicatie Tips en advies Communicatiemiddelen en -kanalen Online, social media Tools en hulpmiddelen

Lees ook