Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Anky van Grunsven is ambassadeur van de Open Manegedagen. Ook haar kinderen leerden de beginselen van het paardrijden op een manege. ‘Ava Eden en Yannick Janssen hebben inmiddels een eigen pony, maar hebben allebei leren paardrijden op de manege,’ aldus Anky. ‘Ik vind het belangrijk dat kinderen spelenderwijs handigheid en vertrouwen krijgen in de omgang met paarden.’

Sfeer proeven

De Open Manegedagen vormen één van de vele uitstekende voorbeelden van hoe je als club je voordeel kunt doen met evenementen die worden georganiseerd tijdens de Nationale Sportweek. Voor liefhebbers van paarden is het immers dé gelegenheid om sfeer te komen proeven op een ruitersportcentrum in de buurt.

‘Het programma verschilt per bedrijf, maar als bezoeker kun je onder meer pony’s borstelen, ponyritjes maken, er zijn demonstraties van de lessen en allerlei leuke spelletjes,’ vertelt Annemarie Groenenberg namens de FNRS. ‘Bezoekers kunnen zo op laagdrempelige wijze kennis te maken met paarden en paardrijden.’ Bovendien maken alle bezoekers van de Open Manegedagen kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege.

Wil je met jouw club zelf een activiteit organiseren tijdens de Nationale Sportweek? Lees op de website van de Sportweek wat je moet doen en ga aan de slag!

  • Datum: 10-08-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving & –behoud Ledenwerving Nationale Sportweek

Lees ook