Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Zwemmen voor strijd tegen kanker in Doetinchem

Op zaterdag 9 september gaat Doetinchem zwemmen voor de strijd tegen kanker tijdens de eerste editie van Swim to Fight Cancer 0314. Het doel is om samen met zoveel mogelijk deelnemers geld bij elkaar te zwemmen voor de strijd tegen kanker. De Swim to Fight Cancer Doetinchem is de 7e stad in Nederland waar dit evenement plaatsvindt. Er zal worden gezwommen in de Oude IJssel, met start en finish op De Bleek.

Omdat 9 september ook het startschot is van de Nationale Sportweek 2017, staat Doetinchem helemaal in het teken van sporten en bewegen. Voor de deelnemers, zwemmend in de Oude IJssel en de toeschouwers zal het dan ook extra sfeervol zijn, met muziek, eten en ander vermaak.

Sportinstuif Raadhuisplein Waalwijk

Op woensdag 13 september verandert het Raadhuisplein in Waalwijk in het Sportplein. Op die plek wordt een groot Sportpaleis gebouwd, waarin verschillende verenigingen en partijen uit de gemeente Waalwijk vanaf 15 uur ’s middags hun sport of organisatie zullen promoten. Het evenement vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats. Het evenement wordt georganiseerd door het Buursportcoach Team Waalwijk.

Hoge Laarse MudRun in Zwolle tijdens Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek is sportpark Het Hoge Laar op vrijdag 15 september voor het eerst de locatie voor de Hoge Laarse MudRun. Een uitdagende familie MudRun, door en langs verschillende hoeken en gaten van het sportpark. De opbrengst van de MudRun gaat naar een goed doel. “Dan is meedoen zeker belangrijker dan winnen. Uniek is het ook, omdat alle verenigingen op Het Hoge Laar samenwerken”, meldt de organisatie. Inschrijven voor de Hoge Laarse MudRun kan vanaf heden en doe je via inschrijven.nl. Op de Facebook-pagina van de Hoge Laarse MudRun zijn de laatste ontwikkelingen te volgen.

Op zoek naar meer inspiratie en informatie over de Nationale Sportweek? Kijk op www.nationalesportweek.nl.

  • Datum: 03-08-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving & –behoud Ledenwerving Nationale Sportweek

Lees ook