Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Veel van de activiteiten om een passende sport te ontdekken, starten in de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel de kracht van sporten en bewegen te promoten. In deze week, die samenvalt met de start van het nieuwe sportseizoen, kan iedereen ervaren hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.

De 14e editie van de Nationale Sportweek vindt plaats van 9 tot en met 17 september. Per gemeente kun je bekijken welke activiteiten in deze week plaatsvinden. Veel sportclubs nemen deel aan de NSW door verschillende instuif- en andere sportactiviteiten aan te bieden. Alles om (potentiële) sporters kennis te laten maken met de sport en sportclub en te laten ervaren wat de positieve invloed is van sport en bewegen.

Sparen voor gratis sporten met AH Sportactie

NOC*NSF en Albert Heijn hebben een gezamenlijk doel: een actievere levensstijl toegankelijk maken voor alle Nederlanders, door de drempel tot sport en beweging te verlagen. Om dit doel te bereiken organiseren zij samen de AH Sportactie. Vanaf 4 september kun je bij alle Albert Heijn winkels per spaarkaart sparen voor 5 keer gratis sporten naar keuze. Dit om het voor potentiële leden zo makkelijk mogelijk te maken om kennis te maken met verschillende sporten en sportclubs bij hen in de buurt. Duizenden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties openen hun deuren en verzorgen proeflessen, sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Het overzicht van alle sportactiviteiten vind je op www.ahsportactie.nl.

Winactie

Al meer dan 3000 sportclubs hebben zich aangemeld voor de AH Sportactie. We zijn op zoek naar nog meer sportclubs! Zodat iedereen in Nederland kan genieten van sport bij hem of haar in de buurt. Wil je kans maken op een mooie prijs? Doe dan mee aan de winactie. Geef je de naam van je sportclub door, dan krijg je een mail van NOC*NSF. In de mail zit informatie waarmee je zelf je sportclub aanmeldt. Of je stuurt de informatie door aan je sportclubbestuurder. Meldt jouw club zich voor 24 september aan, dan maak je kans op de sportieve prijs: een rondleiding, een overnachting en een voedingsworkshop voor twee personen op Papendal. Er worden 3 prijzen uitgedeeld. 

Hoe meer sportclubs meedoen aan de AH Sportactie, des te meer sportactiviteiten iedereen te kiezen heeft. Hiermee vergroten we de kans dat heel Nederland in beweging komt!

 

  • Datum: 01-09-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Ledenwerving & –behoud Ledenwerving AH Sportactie Nationale Sportweek

Lees ook