Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring


Goed in de Wedstrijd, gemaakt op initiatief van NOC*NSF en uitgegeven door Arko Sports Media, is bedoeld voor alle niveaus. Want juist de goedwillende vrijwilligers die elke week wedstrijden in goede banen leiden, zijn onmisbaar voor de Nederlandse sport. Zij moeten plezier in hun taken hebben en tegelijkertijd controle houden en dus ‘goed in de wedstrijd’ zitten.

En wie dit leest, zit gegarandeerd goed in de wedstrijd. Auteur en samensteller Maarten Westermann heeft een lange staat van dienst op het gebied van sportarbitrage, zowel in de praktijk binnen het verenigingsleven, als ook in zijn hoedanigheid van journalist en columnist. Zo was hij van 2008 tot en met 2013 hoofdredacteur van het magazine Scheids!

Zelf Goed in de Wedstrijd in bezit krijgen? Bestel nu!

  • Datum: 25-10-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Vrijwilligers & personeel Scheidsrechters en officials

Lees ook