Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Wie wil stemmen kan dat doen op www.clubheld2017.nl. Is de club en/of de vrijwilliger die volgens jou absoluut de titel moet krijgen, nog niet te vinden op de site? Dan moet deze persoon nog genomineerd worden. Is dat gebeurd, dan dingt de vrijwilliger in eerste instantie mee naar de titel in de eigen gemeente. De persoon met de meeste stemmen wint daar. Vervolgens worden door de redacties van alle regionale kranten van de Persgroep, partner van deze actie, uit alle gemeentewinnaars vijftien regiowinnaars gekozen. Zij strijden uiteindelijk om de felbegeerde landelijke titel. De landelijke winnaar ontvangt naast de roem van de titel een cheque van 10.000 euro voor de vereniging!

Betekenis vrijwilligers

De verkiezing is een samenwerking van de Nederlandse Loterij en De Persgroep, uitgever van het Algemeen Dagblad en groot aantal regionale kranten. Samen willen ze de rol en de betekenis van vrijwilligers voor de club benadrukken door hen uitgebreid in de schijnwerpers te zetten. Want die betekenis blijft onverminderd groot. Sterker nog, de Nederlandse sportclubs draaien veelal op vrijwilligers. Zij zijn de motor van de vereniging. Werving van vrijwilligers is dan ook een immer actueel thema voor de clubs. Benieuwd hoe andere clubs al aan de slag gingen om hun vrijwilligersbestand uit te breiden? Lees er alles over!   

  • Datum: 04-10-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Vrijwilligers & personeel Vrijwilligers

Lees ook