Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Ieder weekend zetten duizenden scheidsrechters en officials zich vaak belangeloos in voor de sport. In de Week van de Scheidsrechter kunnen sportclubs, teams en sporters op een leuke of ludieke manier de scheidsrechters en officials in het zonnetje te zetten en dit via social media delen met de toevoeging #scheidsbedankt.

Dit kan al heel eenvoudig, door bijvoorbeeld een bloemetje aan te bieden, een erehaag te vormen als de scheidsrechter het veld op loopt of een ontbijt aan te bieden op de club.

Wat je ook doet, vergeet het vooral niet te delen met #scheidsbedankt!

  • Datum: 10-10-2017

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Vrijwilligers & personeel Scheidsrechters en officials

Lees ook